Γεωτρήσεις Γεωθερμίας - Νερού (& με Μικρό Γεωτρύπανο)    

Γεωτρήσεις Γεωθερμίας - Νερού (& με Μικρό Γεωτρύπανο)

Η UniDrill εκτελεί γεωτρήσεις γεωθερμίας 10477866_1_1_1.jpg (ανοικτού & κλειστού κυκλώματος ) για την θέρμανση ή τον δροσισμό κατοικιών επαγγελματικών χώρων ( ξενοδοχεία – θερμοκήπια) κ.λ.π.  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ έως 70% απο τις συμβατικές μεθόδους.    Επίσης η UniDrill εκτελεί  Γεωτρήσεις Νερού Ανεξαρτήτως Βάθους(& με Μικρό Γεωτρύπανο!)

Η UniDrill  αναλαμβάνει την κατασκευή των γεωτρήσεων γεωθερμίας (ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος), καθώς και την εγκατάσταση των γεωεναλλακτών.

geo0001_1_1_1.jpgΠερί Γεωθερμίας (Αβαθής Γεωθερμία, όπως λέγεται)

H Αβαθής Γεωθερμία όπως λέγεται είναι η μέθοδος κατά την οποία, αξιοποιείται η σταθερή θερμοκρασία της γης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους  (έως 100μ βάθος & 17-18Co) Τη  σταθερή αυτή θερμοκρασία εκμεταλλευόμαστε  μέσω  γεωεναλλακτών  και με την βοήθεια  μιας γεωθερμικής  αντλίας θερμότητος,   με σκοπό   την θέρμανση τον χειμώνα  ή τον δροσισμό το καλοκαιρι,   κατοικιών,  επαγγελματικών  χώρων ( ξενοδοχεία – θερμοκήπια) κ.λ.π.

Η αβαθής γεωθερμία (εφαρμόζεται παγκοσμίως και χρησιμοποιείται πάνω από 20 χρόνια σε κράτη, όπως Η.Π.Α., η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Αυστρία και η Σουηδία. κ.αΜε τις νέες εφαρμογές, η γεωθερμική ενέργεια μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία σύγχρονων αγροτικών εκμεταλλεύσεων (με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση)

ScannedImage_20_1.jpg

      · Αγροτοβιομηχανία (ξήρανση - αφυδάτωση προϊόντων),

      · Στις ιχθυοκαλλιέργειες (αντιπαγετική προστασία),

      · Στον αγροτουρισμό, στον ιαματικό τουρισμό, στη θέρμανση χώρων (π.χ. οικιακών χώρων ,  επαγγελματικών χώρων ), σε βιομηχανικές χρήσεις κ.α.

      · Δημόσια κτίρια (ΑΕΙ, σχολεία, νοσοκομεία, λοιπά δημόσια κτίρια) (ΕSPA)

Η UniDrill  αναλαμβάνει την κατασκευή των γεωτρήσεων γεωθερμίας (ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος), καθώς και την εγκατάσταση των γεωεναλλακτών.

Επίσης η UniDrill αναλάμβάνει σε συνεργασία με έμπειρους μηχανολόγους  την εκτέλεση ολόκληρου του έργου, από το πρώτο στάδιο Μελέτης – Αδειοδότησης μέχρι την παράδοση του, έτοιμο προς χρήση. Π.χ.

· Την εκπόνηση της μελέτης εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης – ψύξης,

· Tήν οικονομικοτεχνική μελέτη αποπληρωμής – απόσβεσης του έργου

· την υδρογεωλογική μελέτη, την σύνταξη και επιμέλεια του φακέλου για την έκδοση της ενιαίας άδειας εκτέλεσης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων

Ετσι, με τη γεωθερμία αυτού του τύπου ‘’αβαθή γεωθερμία’’ όπως λέγεται, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% - 70%, για τη θέρμανση και για την ψύξη!! ( Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους.)

Σχεδιασμός και εφαρμογή συστημάτων

θέρμανσης- ψύξης χώρων

Image Gallery

unidrill1.jpg unidrill2.jpg unidrill3.jpg unidrill4.jpg unidrill5.jpg unidrill6.jpg

ScannedImage_21_2.jpgSERVICΕ - Eγκατάσταση: · Παρέχουμε πλήρες SERVICE με παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα μας  · Υπάρχει δυνατότητα μετασκευών - τροποποιήσεων  πιεστικών - πυροσβεστικών συγκροτημάτων & ειδικών κατασκευών στο μηχανουργείο μας.                            

·Επίσης αναλαμβάνουμε της συνεχή παρακολούθηση Αντλιοστασίων και Πυροσβεστικών συγκροτημάτων κατόπιν συμφωνίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 164 & ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 3 - ΝΙΚΑΙΑ - 184 54

ΤΗΛ: +302114170155  -  ΚΙΝ.: +306949980875 

E-mail: unidrill1@gmail.com